Wie is de juf?

Hoi! Ik ben Milena. Ik heb een zoon (11) en een dochter (9). Beide zijn tweetalig opgevoed. Nederlands en Servisch. Daar hebben ze nu al voordeel van, ook tijdens de Engelse les.

Tijdens mijn studie Engelse taal en letterkunde gaf ik al Engelse les op een kleuterschool. Het verbaasde me enorm hoe snel die kleine kleuters de taal leerden. Sinds die tijd ben ik me gaan verdiepen in het op jonge leeftijd aanbieden van Engelse les.

In München kon ik mijn ervaring uitbreiden. Eerst als juf op een tweetalige kleuterschool en vervolgens als projectcoördinator op een taalschool. Ik heb toen veel geleerd over lesmethoden en het ontwikkelen van lesmateriaal.

Toen we in Nederland gingen wonen, ontdekte ik dat kinderen meestal pas vanaf groep 7 Engels leren. Daar wil ik verandering in brengen en dus ben ik gestart met Playful English.

Inmiddels ben ik bevoegd docent Engels  en ik werk drie dagen als vakdocent Engels op Groningse Schoolvereniging. De andere twee dagen geef ik groepslessen op verschillende BSO’s.